Zdravím vás,
Přes víkend se mi stal nepříjemný problém a to ten že mi nešlo mé HTC vůbec nabíjet.
Stalo se to tak že jsem byl na jedné akci a tam se mi totálně vybilo mé HTC, ráno jak jsem došel domů tak jsem pích telefon na nabíječku a šel spát. Nevšiml jsem si jestli svítí červená dioda nebo né. Po pár hodinách jsem se probudil první co bylo tak sáhnutí po telefonu a on bohužel nešel zapnout.
Celý víkend a pondělí jsem dumal proč se nenabíjí, jen někdy třikrát problikala dioda a pak zase mrvo.
Na jiném foru jsem našel téma že by to mohlo být špatným novým recovery, ale neměl jsem to jak přehrát tak jsem počkal do dneška a šel to reklampvat stím že mi to prostě nenabíjí.
Reklamace by mi asi neprošla když mam roor a jinou ROM, ale skusil jsem to.
Na reklamaci mi paní zapojila telefon do nabíječky a co se nestalo..... ono to nabíjelo
Nechápu proč mi to celý víkend nešlo a tam jsem si připadal jako debi.....
Dobrý přišel jsem domů zapojím telefon do nabíječky nabíjí se huráá.
Když jsem chtěl ale zasunout SIM kartu tak se to zase přestalo nabíjet a zase jsem měl ten samý problém co předtím.
Teď se mi nějak podařilo ať to nabíjí a doufám že to bude vpohodě, protože nevím co to je jinak za chybu.
Tímhle článkem bych chtěl jen upozornit majitele HTC EVO 3D že se vám to může stát, nevím jaký je skutečně problém jestli to je SW chyba neo HW chyba, ale nejsém první komu se tohle stalo tak asi nenechávejte totálně vybít baterii a bude to možnáá OK.
Já doufám že už se mi nic podobného nestane a EVO bude posloucat