| Problém s hudebním přehrávačem | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Thomatys3D Maniak Příspěvku : 92 Registrace : 12. 02. 12 Věk : 37
| Předmět: Problém s hudebním přehrávačem Fri Jul 20, 2012 12:59 pm | |
| Zdravim potřebuju pomoct s přehrávačem, v telefonu mám klasický HTC přehrávač. Když někam cestuju, buď v tramvaji, autobusu tak i v metru tak mám puštěný přehrávač a k tomu sluchátka. Sluchátka nejsou původní jsou to KOSS UR/10. Jde o to, že pokaždé se mi stane, že přehrávání utichne nebo slyším přeskakování písniček, tak se kouknu do telefonu co se děje a vidim, že telefon přeskakuje skladby a pokaždé mi to napíše, daný formát nelze přehrát, přitom všechny písničky mám v MP3 a hlavně když si to pouštím bez sluchátek v klidu doma tak to jde bez potíží, ale jakmile jdu nějak a mám telefon v kapse tak to hned začne. Zkusil sem to i doma se sluchátky a taky bez problému. Problém sem s tím měl už i při původním androidu a mám s tím problémy furt, ale neděje se to pořád. Přehraje se 7 skladeb a pak se to začné přeskakovat a ať telefon restartuju nebo vyndám baterii tak to nepomůže. Ještě k tomu se mi stalo, že telefón začál sám vytáčet poslední přijatý hovor a to sem měl telefón zamčený a obrazovku zhaslou. Už mě ten telefón začíná štvát, pořád s tím mám jenom potíže. Všechny písničky jsou na SD kartě. |
|
| |
RyahModerátor Příspěvku : 220 Registrace : 16. 01. 12 Věk : 36
| Předmět: Problém s hudebním přehrávačem Fri Jul 20, 2012 1:36 pm | |
| A nezkoušel si nějakou jinou alternativu přehrávače? Já ten defaultní ani moc nepoužívám, takže moc neporadím. Ale rozhodně bych zkusil jiný |
|
| |
| Předmět: Re: Problém s hudebním přehrávačem Fri Jul 20, 2012 1:46 pm | |
| Dobře můžu zkusit, nějaký mi doporuč, ale pokud možno kde se nemusí platit za vylepšení. |
|
| |
tomas_f1Člen Příspěvku : 2 Registrace : 20. 04. 12
| Předmět: Re: Problém s hudebním přehrávačem Sat Jul 21, 2012 4:17 am | |
| Problem je v konektoru. Telefon je dělaný na 3 kontakty + zem a sluchátka jsou 2 kontakty + zem. Zkontroluj si, zda máš správně konektor zasunutý. Opravdu se musí zatlačit velkou silou, popř. lehce přibrousit. Je to opravdu celý problém. Sámjsem měl to samé. |
|
| |
| Předmět: Re: Problém s hudebním přehrávačem Sat Jul 21, 2012 5:48 am | |
| Aha no to by vysvětlovalo, proč to funguje bez problémů když nemám sluchátka a když mám. Kámoš má ten samy problém. Vyzkouším a uvidím. Přitom, ale když si to zkusím doma a připojím si sluchátka tak s tím problém nemám a to telefon nemám jenom položeny.
|
|
| |
| Předmět: Re: Problém s hudebním přehrávačem Sat Jul 21, 2012 7:11 am | |
| - Thomatys napsal:
- Dobře můžu zkusit, nějaký mi doporuč, ale pokud možno kde se nemusí platit za vylepšení.
Já používám ProPlayer a jsem spokojen |
|
| |
Finelfamatér Příspěvku : 8 Registrace : 27. 08. 12 Věk : 27
| Předmět: Re: Problém s hudebním přehrávačem Tue Aug 28, 2012 5:53 pm | |
| - Ryah napsal:
- Thomatys napsal:
- Dobře můžu zkusit, nějaký mi doporuč, ale pokud možno kde se nemusí platit za vylepšení.
Já používám ProPlayer a jsem spokojen Také, doporučil bych spíš Poweramp, já tam měl ale problémy s crackováním |
|
| |
| Předmět: Problém s hudebním přehrávačem Wed Aug 29, 2012 3:47 pm | |
| Power AMP jsem taky používa ještě na galaxy gio, je dobrý ale právě jak rika Finelf, tak tam byly nejaky problemy s tim cracnutim. ProPlayer, ale frci zatim dobre |
|
| |
Sponsored content | Předmět: Re: Problém s hudebním přehrávačem | |
| |
|
| |
| Problém s hudebním přehrávačem | |
|